Gomez
Midon
40
3
30
3
Lepchenko
Udvardy
16:30
Gomez
Mejia
19:00
Sawangkaew
Snigur
09:00
Podrez
Charaeva
09:00
Wuerth
Zvonareva
09:00
1 live
Tous (20)
1
Тенис
5
Predictions game
Community
Коментар
Дели
Follow us

« Шта је сврха овога? », инцидент између Алкараза и столичарог судије због флаше воде у Синсинатију

« Шта је сврха овога? », инцидент између Алкараза и столичарог судије због флаше воде у Синсинатију
Arthur Millot
le 14/08/2025 à 16h39
1 min to read

Алкараз се пласирао у четвртфинале Синсинатија након што је победио Италијана Нардија (6-1, 6-4). Иако је меч текао нормално, дошло је до жустре расправе између Шпанца и столичарог судије Грега Аленсворта.

Овај је затражио од другог тенисера света да прекрије лого на својој флаши Evian (спонзор играча). Правила спонзорства догађаја одређују да је G&J Pepsi званични партнер турнира за све што се тиче хране и пића. Овај захтев је изазвао неразумевање и нервозу код Алкараза:

Publicité

Г.А.: « То нам је речено због логоа и спонзора. »

Ц.А.: « Али то није моја кривица. Зашто бих морао да га прекријем? Није моја кривица. Шта је сврха овога? Зашто бих морао да га прекријем као да је моја кривица? »

Г.А.: « То је моја кривица, јер то нисам приметио раније. »

Ц.А.: « Дакле, зато што је ваша кривица, ја морам да га прекријем? Не функционише то тако... Нећу га прекрити. »

У следећој рунди, рођени из Ел Палмара ће се суочити са Руском Рубљовим.

Dernière modification le 14/08/2025 à 16h43
Carlos Alcaraz
1e, 12050 points
Nardi L • LL
Alcaraz C • 2
1
4
6
6
Синсинати
USA Синсинати
Draw
Рубљов А • 9
Alcaraz C • 2
3
6
5
6
4
7
Коментари
Пошаљи
Règles à respecter
Avatar
Community
3a

Ll888877887887

3a

Ll888877887887

3a

Oppk88l8lllllol88lll8iitigt

4a

Bravo Djokovic samo napred. Imas podrsku od nas.

4a

Ooooooo